İçeriğe geç

Yengeme İçirip Tecavüz Ettim

21 yaşındayım, adım Hakan ve üniversite okuyorum. 70kg ağırlığında, bakımlı ve esmer, yakışıklı bir adamım, okul hayatımdan memnunum aslında ama hem tüm hayatını ailenle İstanbul’da yaşayıp hem de burada okuduğun zaman olmuyor, o üniversiteli kavasına bir türlü giremiyorsun, bendeki sorun bu aslında. Mecbur ama aile varken bir de ev okula şans eseri bu kadar yakınken sürekli evde kalmak zorundasın, evden ayrılamıyorsun. Tamam ama bazen de hemen yakınımızda abimler oturuyor, onlarda kalmak zorunda kalıyorum. Abim tır şoförü, bazen de Avrupa’ya gider, Türkiye içindeyken 1, 2 günlük yolculuklarında önemli değil ama yurtdışı yolculuklarında maalesef 10, 15 gün gelmeyebiliyor, bu nedenle yengemin yanında bazen ben kalıyorum, bu durumu da çok sevdiğim söylenemez.

Hayatta hani bazı tipler vardır, piç dersiniz ya da yırtık. Onlardan değilim aslında, son derece sakin, efendi biriyim ki veterinerlik okuyorum. Kız arkadaşım yok, hiç olmadı. Seks hayatım iyidir ama uygulamalar sayesinde. Yani inanılmaz aktif değil ama akmasa da damlıyor. Bir de ben benden olgun olan kadınları seviyorum ya ondan sanırım genç ve yakışıklıyım, olgun kadınları, kırklık piliçleri düşürmem kolay oluyor. Abimlerde kalırken yengemle yapayalnız oluyorum, 35 yaşında ve sarışın, gerçekten de güzel bir kadın, benden çekinmez, belki de ondan yaşça çok küçük olduğum için bilemem ama bazen öyle oturuyor, öyle şeyler giyiyor ki yanımda ciddi anlamda iç dünyamda “saçmalama” diye savaş vermek zorunda kalıyorum, çok kışkırtıyor beni.

2018 yıl başında abim yine Avrupa yollarında, bu nedenle okul da yok yıl başını bizde kutladık, ailemin evinde ama yengemle ablam görümce, gelin tartışması içinde o nedenle 10 gibi eve geldik yengemle, içki, vs. zaten yok, öylesine bir çekirdek partisi, bizden yıl başı eğlencesi adına ne beklenir ki ama yengem çok deli bir kadındır, bazen şaşırtıyor beni, eve dönerken bir tekel bayinin önünde dur dedi bana, hadi şuradan kafana göre içki al diye bana biraz para verdi, içeri girdim ve 150’lik bir votka aldım, hem de en sertinden, çerez, meyve suyu falan. Yengem yeni yıla içerek girmek istiyormuş.

Evde masa kuruldu, ikimiz sadece içiyoruz ki yengem çok içmeyi de beceremez aslında, neden içki aldı ben de anlamadım, zaten 11 oldu saat yengem pert ama ben de içiriyorum, inanın aklımda kötü bir şey yok, sadece o an bakıyorum içmeyi bilmiyor, suratı değişiyor, vs. derken ilgimi çekiyor. Ben de içmesi için teşvik ediyorum ama saat giderken ilerlerken biz iyice kafayı buluyoruz. Abim yurt dışında pek aramaz aslında ama yıl başı ya aradı, anladı mı bilemem içtiğimizi ama eğlenceyi abartmayın dedi kapattı, o sırada yengem iyice sarhoş oldu, bir ara üzerindeki tişörtü çıkarttı, burası çok sıcak diye ve sızdı sonra, ona bakarken üzerinde sadece sutyenle kendimden geçtim diyebilirim, gerçek anlamda çok sıcak bir beden, kusursuz bir ten, sarışınlık, o uzun saçlar ve kadınlarda sevdiğim olgunluk, kendimden geçiyordum, inanamazsınız. İçkinin de tesiriyle ben yengemin yanına uzandım, sarıldım arkadan ve ensesini yalamaya başladım, sikim o zaman kalkmıştı çoktan, arkadan dayadım, giderek daha cesur oluyordum, daha da sarılıyordum derken hafif bir inleme, ensesini yaladığım için kendinden geçen yengem gitgide inlemeye ve sanki az da olsa kendine gelmeye başladı ama şişeye baktım, hayatı boyunca hiç içmemiş yengemle ben 150’lik bitirmişiz, nasıl kendine gelir ki devam ettim, o an ben de sarhoşum var tek bir amacım var eğlenmek, gerçi bir ara eğlendiğimizi belgeleme fikri geldi aklıma, kalktım, masanın üzerine teli ayarladım, tam bizi çekecek şekilde ve yeniden yengemle oynaşmaya devam ettim. Elim amına gittiği zaman kuru kuru parmaklarımı eşofmanın içine soktum sonra da amına, o zaman yengemden, Hakan dur diye bir ses geldi, ayılmıştı artık. İyi mi kötü mü bilemem ama sutyeni çıkarttım, eşofmanı da amını yalamaya başladım, bacaklarını kapatmaya çalışıyordu yengem ve sürekli Hakan ne olur dur, kes şunu diyordu ama onun o ince inlemesi bana daha da zevk veriyordu sadece, üzerimde ne varsa çıkarttım, yengemin yanına gittim ve ağzına sikimi zorla soktum. Yalamaktan kaçsa da bir süre sonra enerjisi kesildi ve yalamaya başladı.

Her şey artık boşalacağımı hissedeceğim noktaya kadar geldi, aldığım zevki anlatamam çok saf çok gerçekti gerçekten de ve yengemin bacaklarını açtım, altına da bir yastık koydum kanepeden alıp, sikimin başına amına girerken az kaçmaya çalıştı ama sarhoşluk, vs. derken kolayca hizaladım yeniden ve soktum. O andan sonra teli elime aldım ve çekmeye devam ettim sikerken, büyük bir sikim var ama yengem sadece zevkten inliyordu, her detayını çektim görüşmemizin, uyandığımız zaten sanki bir şey olmamış gibi bakıyordu bana, o da ben de habersiz gibi, 1 ay çekti aradan yine ondayken yanaştım ama müsaade etmedi, artık dayanamıyorum, yeniden zorla da olsa ben yengemi sikeceğim, bu akşam abimlerdeyim, yine yurtdışında, kesin yine sikicem!